summering

jahapp. Då har jag bara två pass kvar innan jag åker åter till fastlandet. Har det varit bra? absolut! har det varit tufft? Mer än ni kan ana. Inte för att arbetet varit tungt och att jag inte trivts. Har lärt mig enormt mycket. Däremot har det varit jobbigt att vara ifrån nära och kära. Dock har jag träffat underbara människor som jag med största sannorlikhet kommer hålla kontakten med. Men men, just nu så hägrar sushi med C och kan inte tänka på annat..eller..tja nästa iaf..men sushin å en låång pratstund med C hägrar och det är det som får mig att funka just nu..Visst sömn kanske skulle vara en god idé, men ähh..sova kan man göra sen. Finns alldeles för mycket trevligt som man måste hinna med, så.. Bland annat så skulle inte lite shopping sitta fel. Fast nu när jag ÄNTLIGEN har pengar, ja då f-n är man snål...Tror d kallas lagen om all djävlighet eller något.Nåja. Nu ska jag knoppa.Natten!

sleepless in visby..

gahh..då var vi här igen..Dessa kvällar,  efter att man jobbar eftermiddag, som man inte kan sova. Ska upp om sisädär 3 timmar och vill verkligen, behöver verkligen sova..gahh! å dessto mer jag tänker på att sova, ja dessto svårare blir det. Nåväl. Har bara 4 pass kvar innan jag åker åter till fastlandet.Sen ska jag bara slappa. Jo förvisso lite skola däremellan :) men behöver inte kliva upp kl kvart över fem i alla fall. Räcker med kvart över sex. sovmorgon :) Ne ska kanske försöka sova. Då blir det snabbare morgon & kl 3 på eftermiddagen då jag får gå hem och lägga mig i solen. För ja, solen ska skina i morgon, det har jag bestämt. Och när jag bestämmer något så blir det så :)

prisa vare lönen!

Idag kom äntligen lönen. Efter att sedan i februari hankat mig fram på rätt så knapert med monedas så kom äntligen en riktig lön. Så som jag längtat. Genast drog jag iväg på stan för lite kvalitetsshopping, MEN. Då blev jag snål. Hu vad jag tyckte allt var dyrt :) Nåväl, blev lite shopping i alla fall. Mams ville ha chanel No 5´s talk som tydligen inte går att få tag någonstans, förrutom här. Sen lyxade jag med en liten parfym. Gucci´s Flora. Hann bli två par skor åxå..haha surprise, men de båda tillsammans kostade bara 331 kr. Sen blev det en liten svart från H&M. Även den till ett bra pris av 150 kr..Ni ser jag KAN faktiskt budgetshoppa! och yes. Detta var det mest onödiga inlägget ever..menmen...   

long time..

Jepp, I know..ett bra tag sedan jag skrev. Sisådär 2 månader sedan eller så. Orsak?? ingen aning faktiskt. Har bara haft så mycket annat för mig att skrivandet har fått komma i sista hand. Vad har då hänt? jo har avslutat första terminen på anestesi vubben, och ja, tycker det är lika kul som då jag började. Tycker väl det är sådär då jag fick schemat för de tio första veckorna på höstterminen,.teori och metod..jippie..ehh..not. Däremot så ska jag till indien då jag kommit in på en kurs jag i flera år hoppats på att komma in på. Ska vara där i ungefär en månad och längtar redan!! Vad mer?? jo jag har avslutat 6 års jobb & gått till nya utmaningar..I början var det skrämmande att gå från fast tjänst till-inget, kan fortfarande få den känslan då jag ännu inte vet hur hösten ser ut. Trots detta så var det de bästa jag kunde göra att säga upp mig, ge mig själv möjligheten att prova på annat .

Nåja, nog egofixering..eller ähh.. liite till. Måste bara berätta om min underbara sommar jag haft på Gotland, eller har då jag fortfarande är här. Har i 5 1/2 vecka jobbat på sjukhuset här och har träffat nya vänner, några som jag kanske inte kommer att umgås med då jag drar från ön, men med 100% säkerhet några jag kommer att hålla kontakten med. Under dessa veckor har jag hunnit med både jobb & fritid & då det varit tungt och hemlängtan har satt in så har jag ringt mina älskade vänner därhemma och de har sagt det jag precis velat höra! Love u all...Nu sitter jag i mitt lilla gårdshus & försöker summera dessa 6 månader på 2009 som har varit en bergochdalbana..på gott & ont. Dock ett år som har gett mig mycket, trots både glädje, sorg, frustration, lycka..ja helt enkelt månader där jag för en gångs skull låtit hjärtat styra, Vad jag vill har fått styra och inte vad andra tycker..Med en sådan start på året så kan den andra halvan av året bara bli än bättre & kan inte vänta nog för att få veta hur den ska bli!

Rss